Preliminary program

Day 1 – April 7th

Paris USA East USA West Singapore Session Title Duration
14:00 08:00 05:00 21:00 Welcome 15 minutes
14:15 08:15 05:15 21:15 Keynote 50 minutes
15:05 09:05 06:05 22:05 Break 15 minutes
15:20 09:20 06:20 22:20 Session 1: Systems 70 minutes
16:30 10:30 07:30 23:30 Break 15 minutes
16:45 10:45 07:45 23:45 Session 2: Networks 70 minutes
17:55 11:55 08:55 24:55 End  

Session 1: Systems

  1. Agostino Mascitti and Tommaso Cucinotta. Dynamic Partitioned Scheduling of Real-Time DAG Tasks on ARM big.LITTLE Architectures
  2. Alfonso Mascareñas González, Frédéric Boniol, Youcef Bouchebaba, Jean-Loup Bussenot and Jean-Baptiste Chaudron. Heterogeneous multicore SDRAM interference analysis
  3. Nathan Otterness, James H. Anderson. Exploring AMD GPU Scheduling Details by Experimenting With “Worst Practices”
  4. Haoran Li, Meng Xu, Chong Li, Chenyang Lu, Christopher Gill, Linh Phan, Insup Lee and Oleg Sokolsky. Towards Virtualization-Agnostic Latency for Time-Sensitive Applications
  5. Stephen Tang, James H. Anderson and Luca Abeni. On the Defectiveness of SCHEDDEADLINE w.r.t. Tardiness and Affinities, and a Partial Fix

Session 2: Real-Time Networks

  1. Ruben Martins, Michael McCall, Dionisio de Niz, Amit Vasudevan, Bjorn Andersson, Mark Klein, John P. Lehoczky and Hyoseung Kim. Formal Verification of a Mixed-Trust Synchronization Protocol
  2. Bahar Houtan, Mohammad Ashjaei, Masoud Daneshtalab, Mikael Sjödin and Saad Mubeen. Synthesising Schedules to Improve QoS of Best-effort Traffic in TSN Networks
  3. Rodrigo Saar de Moraes, Simona Bernardi and Simin Nadjm-Tehrani. A model-based approach for analysing network communication timeliness in IMA systems at concept level
  4. Tieu Long Mai and Nicolas Navet. Improvements to Deep-Learning-based Feasibility Prediction of Switched Ethernet Network Configurations
  5. David Hellmanns, Lucas Haug, Moritz Hildebrand, Frank Dürr, Stephan Kehrer and René Hummen. How to Optimize Joint Routing and Scheduling Models for TSN Using Integer Linear Programming

Day 2 – April 8th

Paris USA East USA West Singapore Session Title Duration
13:00 07:00 04:00 20:00 Junior Workshop 75 minutes
14:15 08:15 05:15 21:15 Break 15 minutes
14:30 08:30 05:30 21:30 Session 3: Sched. and Timing analysis 70 minutes
15:40 09:40 06:40 22:40 Break 15 minutes
15:55 09:55 06:55 22:55 Session 4: Novel appl. of Scheduling 55 minutes
16:50 10:50 07:50 23:50 Break 15 minutes
17:05 11:05 08:05 24:05 Session 5: Design and Verification 40 minutes
17:45 11:45 08:45 24:45 End  

Session 3: Scheduling and Timing analysis

  1. Pascal Sotin, Quentin Vermande and Hugues Cassé. Data Cache Analysis by Counting Integer Points
  2. Jatin Arora, Cláudio Maia, Syed Aftab Rashid, Geoffrey Nelissen and Eduardo Tovar. Bus-Contention Aware Schedulability Analysis for the 3-Phase Task Model with Partitioned Scheduling
  3. Tianning She, Sudharsan Vaidhun, Qijun Gu, Sajal Das, Zhishan Guo and Kecheng Yang. Precise Scheduling of Mixed-Criticality Tasks on Varying-Speed Multiprocessors
  4. Javier Pérez Rodríguez and Patrick Meumeu Yomsi. An Efficient Proactive Thermal-Aware Scheduler for DVFS-enabled Single-Core Processors
  5. Tommaso Cucinotta and Luca Abeni. Migrating Constant Bandwidth Servers on Multi-Cores

Session 4: Novel applications of scheduling

  1. Sanjoy Baruah. The Feasibility-Analysis Problem for Conditional DAG Tasks is co-NPNP-Hard (Why This Matters)
  2. Michael Schmid and Juergen Mottok. Response Time Analysis of Parallel Real-Time DAG Tasks Scheduled by Thread Pools
  3. Sanjoy Baruah, Alan Burns and Yue Wu. Optimal Synthesis of IDK-Cascades
  4. Pratham Oza and Thidapat Chantem. Timely and Non-Disruptive Response of Emergency Vehicles: A Real-Time Approach

Session 5: Design and verification

  1. Max Brand, Albrecht Mayer and Frank Slomka. Crumbs: Utilizing Functional Programming for Hardware Trace Data Analysis
  2. Imane Haur, Jean-Luc Béchennec and Olivier Henri Roux. Formal schedulability analysis based on multi-core RTOS model
  3. Zahaf Houssam-Eddine, Sanudo Olmedo Ignacio, Singh Jayati, Capodieci Nicola and Faucou Sebastien. Contention-Aware GPU Partitioning and Task-to-Partition Allocation for Real-Time Workloads

Comments are closed.